We're Family

Tuesday, October 5, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest.

cpt2 nak join gak contest ni, hari ni dh last day :

PnStoberi's

hari raya tahun ni mmg penuh bermakna, dengan kehadiran nur aimy afifah.
tapi aimy afifah blum muat pakai baju kurung.
yang bestnya dh 2 tahun berturut2 my love belikan baju raya yang sedondon.
tahun depan boleh la buat baju yang sama kain ngan afifah...bestnya 

10 comments:

PUANSTOBERI said...

tenkiu.tenkiu sudi join contest ni. natikan resultnya tak lama lagi ya..

E.d.Y said...

good luck...kalau baby tu pakai baju kurung sedondon lg smart gambar ni

Umiey said...

puanstoberi: tq, klau ada rezeki alhamdulillah...

Umiey said...

tq edy, tu la edy fifah xmuat lg la tecik sgt..

edy, yg luky draw tu xdpt la huhuhuhu...

p/s edy nyer pic sume cantik2 la

Cik_Noor said...

wah best nyer pakai baju sedondon :)

Thankz follow blog noor

Umiey said...

welcome noor..

E.d.Y said...

umiey : ala umiey, xpe..mayb xde rezeki...yg ni mana tau menang...huhu...

gambar pakai dslr...kalau dslr mmg cantik..penat kumpul duit nak beli dslr..akhirnya dapat jugak..huhu

Umiey said...

edy, contest ni pun cam xda harapan jer..

best la edy, tgk la one day akan dptkan dslr camera...

Wizza said...

hi

aimy afifah.sedap name+comeyy sgt =)

eh dia premature baby ye? =)

Umiey said...

hi,
tq wizza.

yup, aimy dh 5 bulan baru 4.7kg
tp alhamdulillah dia sht..

Related Posts with Thumbnails