We're Family

Wednesday, October 13, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

saya sangat berbesar hati utk join this contest, sesapa teringin :

saya amat berbesar hati untuk mengucapkan tahniah berganda2 pada en edy dengan kejayaan  berganda2 yg dikecapinya. diharap kejayaan ini dapat digunakan dengan semolek2nya untuk agama, bangsa dan negara.
*****edy ucapan sampai sini je xtermsk pantun******

akhir kata saya dengan serangkap pantun yang bertulis :

pegi kedai sorang-sorang
cuma nak beli sebotol cuka
penat2 den mengarang
apa lagi pos la hadiahnya

hehehehe bleh cam tu edy

telah tag pada :

18 comments:

E.d.Y said...

baru perasan buat entry pasal contest...kenapa tak tinggalkan link kat entry??

lagi satu, kene tgk balik syarat2...ucapan tak lebih 30 patah perkataan & sila tag seorang atau lebih rakan blogger k...

Umiey said...

alamak tuan punya contest dh tgk, mmg xnak tggl link lagik nak adjust lagik hehehehehehe

E.d.Y said...
This comment has been removed by the author.
E.d.Y said...

ok..adjust k...untuk ucapan xramai lg org masuk ni..mana tau ada rezeki...tp kene follow the rules k..;)

Umiey said...

Dh join edy, versi photo akan menyusul. insyaallah

E.d.Y said...

ok..lepas syarat...

wah..nak masuk kategori photo gak?kasi gambar gempak2 k..:)

Umiey said...

hahahaha versi tamak hahahahaha
thanks edy

insyallah klau ada photonya nak masuk la...

Hanis MY said...
This comment has been removed by the author.
Hanis MY said...

hi umiey..terima kasih juga sebab folo balik blog hanis... goodluck k.. hanis pun nak merasa pakai ray ban tu hehe..

Umiey said...

tq hanis, jom kita join contest en edy nie, kot2 rezeki kita hehehehehe dapat la merasa pakai ray ban, heheheheh

mumun si missrivebell said...

gud luck

Umiey said...

tq mumun...

tq sbb be my fren

cik daisy said...

hehe.. all da best lar umiey

Umiey said...

tq cik daisy

butterflyana said...

GOOD LUCK!

Umiey said...

tq very much Butterflyana...

Miza Yusof said...

good luck :)

Anonymous said...

I'm newbie, hi

Related Posts with Thumbnails