We're Family

Tuesday, October 5, 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

*STICKYPOST*

Entry baru sila scroll ke bawah


Sape takmo hadiah pinggan mangkuk kan..

kot-kotla ada rezeki..

nak join cabutan bertuah ni..


Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*


TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*


TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

INI HADIAHNYERR..
TENG TENG TENG!

*

*

*

*




Syarat-syarat penyertaan:
1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

6 comments:

E.d.Y said...

wah..good luck k

Umiey said...

tq edy, 1st time masuk ni...heheheheh

try la edy

E.d.Y said...

ada rezeki insyaALLAH dapat...

masuk??takut ramai yg kecewa sbb edy dapat..haha..joking..:)

Umiey said...

hahahahha btul gak edy...

klau edy masuk ramai la gigit jari
hahahahha....

zie said...

TQ =)

Umiey said...

welcome zie..

Related Posts with Thumbnails