We're Family

Thursday, October 7, 2010

minggu beremosi

salam semua,
keja aku minggu ni asik mengeluh jer...xtau la nak cakap cam mana. minggu nie aku cam xsemangat langsung la..
nak senyum tu bleh tapi dalam hati ni tuhan jer yg tau..
kadang2 aku xtau nak luahkan prasaan aku pada sapa..nak menangis pun ada tapi dalam hati ja la..
aku mmg btul2 sedih..aku xnak bawak masalah keja ke rumah.....????

afifah la pengubat perasaan aku...
mama sayang fifah..

17 comments:

Yan said...

Salam Umie

cari fren yg boleh share

Umiey said...

wasalam k.yan,
kdg2 share gak ngan kwn tapi tekanan tu xpenah habis la...
hari2 ada ja yg xkena...
ermmmm sedih pun ada...

~dARlee zURiS~ said...

salam singgah kembali :)

yelah.kena share ngan someone
jgn pendam sorang2
ti lama meletup susah.

comelnye fifah
fifah 5bulan = 4.7kg?
ingatkan kysha dah cukup kecil.hehee..

cik daisy said...

salam umiey.. thx for following my blog. i follow u too ;)
byk2 sabar & kuatkan semangat okeh. btw, sgt comel lar fifah awak ni ;)

Umiey said...

dariee zuris : tu la kdg2 meletup gak nie..klau bleh xnak bawak maslah opis kt umah..

afifah ngan kysha sebaya kan...
nnt 8 bln fifah dh start makan bleh la besar skit..amin

E.d.Y said...

luahkan kat blog pun boleh..hehe

Umiey said...

cik daisy : wasalam, trima kasih..
sama2 kita menziarah..

Afifah la jd penguat semangat..

Umiey said...

edy : tu la, dh xtahan sgt tu yg luah gak kt blog... at least dapat redakan hati yg remuk...hehehehe ayat xtahan

Sricahaya said...

luahkan..jgn disimpan, nanti awak yg susah hati..hehe..

comel fifah.. :)

Kauthar said...

salam umiey..tq dtg blog saya..saya BM kat Kubang Semang :D

E.d.Y said...

hehe..tu la..kadang2 blog ni membantu untuk lepaskan segala yg terbuku...

Umiey said...

sricahaya : terima kasih byk2, hari ni dh rasa ok sbb weekend dh luahkan segala2nya kt hubby lega skit

mggu nie afifah dh 6 bln..best la

Umiey said...

kauthar : waslam

dh dkt ngan umah mak saya, kt bandar perda...nnt blk sana bleh p umah kauthar..hehehehe bleh x?

E.d.Y said...

mari lepaskan tension..meh join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Umiey said...

edy : bagus2 edy, pg2 td dh jenguk umah edy, bestnya ada contest, harus di join nie...tq edy

kak ina kl said...

jangan biarkan tekanan ada di dalam perasaan..luahkan ajer...

sabarlah yer

Umiey said...

k.ina kl : tq kak ina, tp mmg btul la klau kita x luahkan rasa pedih ja dlm hati nie, nk senyum pun xmanis..

Related Posts with Thumbnails