We're Family

Friday, January 21, 2011

JOM GEGAR BLOG

assalamualaikum


mmg dh lama aku join segmen2 dari en ben, tp xberkesempatan nk buat
tp hari ni jom reramai kita gegarkan dunia blog ni..
aku tau blog aku xla byk mana pengunjungnya tapi aku takkan sesekali membubarkan blog ini heheheheh
jom join DISINI

13 comments:

::..Dia daYa..:: said...

kasi gegar : aizat punya tagline
hihi

sama2x gegarkan blog

Hanis MY said...

goodluck umiey..dah lama sgt tak jenguk sini umiey apa khabar...

Umiey said...

dia daya : jom gegar sama2

Umiey said...

tq hanis, jom gegar sama2..

sy sht, hanis bl nk blk sni?

Syafiq Rosli said...

toing2..

E.d.Y said...

bergegar dunia...huuh

Mr. Swift said...

Selamat Hujung Minggu! :)

Sebab blog ni sumpah lawa dan cute saya polo tau! Happy Blogging! :)

Psst! : Opocot! Girls Favourite Quotes.
Psst! : Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : Inilah Misi 20002!

♥ ajaa tyne ♥ said...

jom dtg follow blog saya~

Iryd and Pitt's little diary said...

gegar jangan tak gegar..hehe..gud luck..:)

Umiey said...

Edy: jom gegar sama2

Umiey said...

Mr Swift : selamat hari isnin, tq byk2..jap g sy p jengok yer..

tq

Umiey said...

ajaa tyne : tq datang, nnt sy p jengok n follow

Umiey said...

iryd : jom kita gegar sesama..

Related Posts with Thumbnails