We're Family

Thursday, January 13, 2011

jealous betul ngan aimy

assalamualaikum

hari nie dh khamis, mmg cepat masa berlalu..bahang AJL pun masih terasa lagi..tapi aku xnak cakap psl AJL, agak tidak berminat nak kupaskan isu tu, yg menang tetap menang. tapi aku agak kecewa anak acik tahir xjd juara, pastu API pun tewas..hrmmmmm pilu rasa hati aku..

berbalik pada tajuk di atas, aku agak jeles ngan aimy skrang..dh makin membesar sebagai juara ank comey aku nie..skrang waktu tdo, aimy dh ada kwn lain nak dipeluknya, mama dia terkebil2 mata nengok gelagat aimy.

tgk la aimy tdo sebelum ada kwan baru








tapi sekarang tidak lagi...tgk la....

*

*

*

*

*

*




*




cam na la aku xjeles, tapi yg pentingnya 15 mnt pastu semua kwn2 aimy dh dok kt hujung kaki..hehehehehehe
tgk gelagat aimy mmg dpt menghilangkan penat, sbb tu la time balik mmg on time memanjang, xsbr nak amik aimy, baru la bleh luangkan masa ngan aimy lbh lama.. aku xpasti perasaan ibu yg letak baby diorang kt rumah mak ayah kt kampung, mesti tiap2 hari rindu kan...xsanggup aku...hwawawawwawawawa

**cukup n3 untuk hari ni, mama syg papa ngan aimy**

15 comments:

::..Dia daYa..:: said...

semoga aimy membesar dengan sihat...
Daya suka baby
bau dia harum :)

zeta said...

tu maknanya dia xsayang mama dia dah tu..hahahaha..(gelak plg jahat!!) :p

Umiey said...

tq daya, bau baby nie masam2 wangi..mmg best

Umiey said...

zeta : hahahahahah jgn nnt aimy kena gigit baru tau..

E.d.Y said...

kene beli banyak2 teddy bear la lepas ni

Yan said...

Kiut miut nya.. Kalau Indonesia version, lucu sih..

Iryd and Pitt's little diary said...

comeynye baby aimy..tgk berat bdn aimy masa 5 bulan cam takut plak kt anak saya Aichan..coz dia 5 bulan dh 9kg..huhu..

Anonymous said...

alaa comel nye aimy kalah acu dia..
hahaha
mntk2 nnt besar lagi comel!! :)

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

comeynye
:)

Umiey said...

edy : xbleh beli lagi la edy, nnt xpeduli lgsg mama dia...hahahahah

Umiey said...

ohhh lucu ye k.yan...heheheheh

Umiey said...

iryd : ermmm aimy skrang pun baru 6kg lebih, risau gak, tp janji dia sht.

ehh xpa wlaupun aichan 9kg, nnt dia lasak, susut la dia..

Umiey said...

ernazz wahab : memula nak bc nama terkalih bijik mata heheheheh

tq..

Umiey said...

adik : acu dia pun comey gak huhuhuhu comey ker?????

Anonymous said...

hahaha comel kot kalahh kakak dia.. haha..
:)

Related Posts with Thumbnails