We're Family

Friday, January 7, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

assalamualaikum..

jika anda rasa diri anda busuk sila join this GA, sbb hadiahnya dapat menwangikan anda.....hahahahhahaha
aku pun berminat, tapi aku wangi yer....
ini GA ke 2 dari en EDY kita yg makin mencurah2 rezekinya..
jom join DI SINI

Antara syarat yg perlu anda patuhi :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"..
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
DONE

2. Jadi follower blog ini...
DONE

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
TAG KEPADA :


4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
DONE

14 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

Umiey said...

tq edy..harap2 im lucky

Encik Luncai said...

mahu jadi bloglist luncai?..jom jawab teka teki 3

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..semoga awak muncul sbg pemenangnya ya

::..Dia daYa..:: said...

semoga berjaya :)

sahromnasrudin said...

huhuhhu..nasib baik sy tak kena tag..gud luck ya..

izahdaut said...

comel baby..geram tengok...akak kenjung balas nii..hehe..duk jenguk entry2 umiey niha

Umiey said...

ala en luncai, dh xsempat la..

Umiey said...

sahrom : wasalam, harap2 masin la mulut awk tu..bleh la berwangi2an

Umiey said...

tq daya..

Umiey said...

sahrom, xkena tag pun xpa beh join gak..

Lulu caldina said...

good luck

~RiNa~JeYnA~AmiRa~aDaM~ said...

owhhh... ni rupanya kena TAG.. ingat apa.. *malu*

Anonymous said...

alaaa takde ong la kak umi..
but dont give up!!
cuba lagi..
:)

Related Posts with Thumbnails