We're Family

Monday, January 24, 2011

Ermmm Aimy...

Assalamualaikum

Jam kt enset dh kul 11 pm..mata aku cam biasa la asik nk lelap je, tp my partner ni xtunjuk lgsg signal nk tdo, dh rs cam tghari dh aku tgk..sekejap ke sana jap ke sini..aimy jom la bobok esk mama keja..tp dia buat dek je..aku pun buat strategi iaitu tdo2 ayam, aku pura2 tdo xsmpai 5mnt aimy pun menempek kt aku pastu trus tdo..lego den..apa lagi mata dh cm dilekat gam dh ni..selmt bertdo.semoga hari esk lbh hebt dr today..

12 comments:

Yan said...

Nasib baik mak tak tertido dulu..

E.d.Y said...

hehe...mak dia main tipu

zeta said...

mmg la kena buat camtu..budak2 kecik ni time xmau tido..susah la sgt..kita pulak mata nk tidoq jaaa.. :p

::..Dia daYa..:: said...

salam
pandainya mak dia
hihi

Umiey said...

k.yan : mmg k.yan, wlaupun anak sorang, letihnya bukan main..

Umiey said...

edy : bohong sunat hehheheheheh

Umiey said...

zeta : mmg la, yg letih mamanya..
asik nak main jer..

Umiey said...

dia daya : wasalam..hehehehehe pandai menipu

little_teddy said...

suka sergah baby tengah tido

Umiey said...

little tedy : oooo itu noti2 tau..

Hanis MY said...

comelnyaaaa pandai la aimy... manja gitu...

bighagenjo said...

hehe, mak borek anak tido.

Related Posts with Thumbnails