We're Family

Wednesday, December 29, 2010

bangun dari mimpi

salam semua,
pejam celik, pejam celik dh nak masuk 2011, tinggal 2 hari je lagik...fuhhhhh mmg btul la masa cepat berlalu, seingat aku la, dari awal taun lagik aku asik kata " isssshhhh kenapa la masa cepat sangat berjalan, tau2 je dh ujung taun"  sabar je la...yg paling penting skali bila msuk keja kul 8..baru buat  dua tiga keja, dh lunch time pastu dh time nak balik..mmg laju, lebih laju dari kapcai aku...tapi bila fikir2, selama ni aku xpenah manage masa dengan baik la, sebab tu yg kelam kabut semacam je tu. aku kdg2 insaf dgn situasi aku sekarang ni, tapi insaf 5 minit, cakap berapi2 tapi habuk pun xdak... aku xbleh nak letak target yg lebih2 nnt apa pun xbuat, tapi cuma aku rasa aku patut bangun dari mimpi. apa yang aku cari selami ni ? masa xkan menunggu kita, kita la yg sepatutnya meligan mengejar masa.

masa aku ngah tulis n3 nie, tiba2 badan rasa panas jer, banyak dosa rasanya..hehehehehehe. tapi aku hanya cuba nk betulkan diri sendiri, hanya aku saja yg faham diri aku.aku akan mesti cuba untuk berubah untuk menjadi pekerja yg cemerlang dan hamba Allah yg terbilang...tiba2 ter emo...

aku cuma berharap tahun 2011 performance aku akan lebih cemerlang lagik..aku harap kawan semua pun rasa cam aku rasa...sekian

:)  mama sayang korang  :)

9 comments:

::..Dia daYa..:: said...

semoga tahun 2011 lebih baik dr tahun 2010

E.d.Y said...

semoga 2011 menjadi tahun yang menggembirakan untuk kita semua

Umiey said...

harap macam tu la daya, moga tahun 2011 lebih keberkatan..amin

Umiey said...

moga2 cam tu la edy, minta dimurahkan rezeki.. amin

E.d.Y said...

aminnn..:)

Yan said...

Good Luck Umiey.

Akak lak nak jd ibu yg rajin2 masak.

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/12/kebab-yan-and-roti-pita-qis_7940.html

Umiey said...

amin, edy

Umiey said...

tq k.yan, saya pun nak jd ibu yg cemerlang...insyaallah

::..Dia daYa..:: said...

Salam umiey

Daya Tag umiey yer

http://celotehkubukankamu.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

Related Posts with Thumbnails