We're Family

Friday, November 26, 2010

gift from EDY

salam semua, fuhhhh best hari dh nak petang, esok cuti...
just nk buat short n3..
nak ucapkan terima kasih bebanyak pada kawan blogger kita dh dh makin glemer ni iaitu en EDY kita
sebab bagi gift yg comey ni utk semua peserta contest dia..walaupun xmenang tetap dapat gift from Beijing....wawawawawa tq edy...terharu.....len kali buat lagik contest cenggini...ini dia hadiahnya

.

.

.

.

.

.

.

cantik x kengkawan, banyak gunanya beg ni...

11 comments:

E.d.Y said...

alhamdulillah..sampai gak hadiah tu..tu je termampu nak bagi...nak bagi mahal, ramai lak myg masuk contest..hehe

nabilah_2908 said...

sy pun dapat gak...belum kesempatan nk cite pasal gift ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
UNDERWATER LIFE

Yan said...

Bestnya..Jeles akak

E.d.Y said...

PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

Yan said...

Salam Umiey.
akak tag awak utk join contest ni ..dtg ye amik kat umah akak.

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/11/contest-kids-and-baby-photo-contest.html

E.d.Y said...

anda kene tag

Umiey said...

tq edy, dh bagi pun syukur la..

Umiey said...

best kan nabila..

Umiey said...

jgn jeles k.yan heheheheheh

Umiey said...

ok nak angkut geng p undi edy..

tq edy

Umiey said...

dh intai kt blog k.yan last week...tag akan dilaksana secepat mungkin..
tq k.yan...

Related Posts with Thumbnails