We're Family

Wednesday, November 24, 2010

aku mimpi Mat Gebu

salam semua,
mmg lama tersangat xupdate blog, batuk nie makin menjadi2 la, mana xnya punya sakan dok membaham dgg korban...ehhh lupa la plak dalam kesempatan ini kami sekeluaraga nak ucapkan selamat hari raya aidil adha, walaupun dh agak terlewat kan..tp xde pic ms ry, sbb tuan tanah nie xsht la, tp makan mmg berselera...

berbalik pada tajuk kt atas, bleh terima ka...hehehhehe xda la bukan termimpikan CMG tu tapi resepi dia la yg mmg sedap2 belaka tu..ngah dok selonggar pic afifah terjumpa pic egg in toast (resepi dari CMG) rasanya rasanya last 2 week aku try buat, mmg best klau pekena ngan kopi O panas, mmg sebijik dok kt kopitiam hehehehehe. klau xpercaya try la.. resepi dia kt SINI

mmg mari la, walaupun simple tapi best
mmg jimat hehehehe tgk la garfu pun plastic, makan trus buang hehehehehe

8 comments:

Fieza79 said...

alorrr sian nya..cpt semboh ehh..

tingin pulak nk buat roti telor cm tu...

Umiey said...

ermmm lmbt plak batuk nie nk hilang...tq fiza

try la buat, sikecik 2 org mst suka punya...heheheheh

E.d.Y said...

lama xnampak..huhu

boleh try ni

cik daisy said...

hehehe.. menarik2.
erk, moga cepat sembuh.. kalo cikdaisy kene batuk, mmg berminggu nk sembuh. xde ubat yg lut batuk nih =)

Umiey said...

tuan tanah xsht la edy...

try la, mmg best

Umiey said...

btul tu cik daisy, mmg xdak ubat yng lut..batuk nie nk tdo pun susah..

E.d.Y said...

malas pulak nak try...kalau la ada org yg buatkan..haha

Umiey said...

hahahahah edy2...
pa lagik kasi kawen la, xpun amik bibik jer...hehehehhehe

Related Posts with Thumbnails