We're Family

Thursday, April 14, 2011

14.04.10 - 14.04.11

assalamualaikum

dah genap setahun usia nur aimy afifah....malam tadi celebrate birthday aimy ngan keluarga SIL..mmg meriah maklumla xpenah celebrate reramai cenggini....tp aimy xbrapa nk sht sgt, maklumla dh beralih tahun..dh makin besar..aimy ni pemalu skit klau org reramai, tp bl dh lama skit ok la tu..

sepatutnya majlis nie berlangsung hari sabtu nie, tp ada hal2 yg xdpt dielakkan maka terjadi la malam tadi, walaupun persiapan ala kadar tp tetap best, dpt gak la papa belikan kek princess untuk aimy...jd la, nnt mama tempah kek yg cantik utk aimy lagik ok..

menu pun ala kadar dan termampu je la, balik keja semalam aku sempat masak spegethi ngan oreng nugget dan beli sate...alhamdulillah makanan cukup dan puas hati..

cukup la setakat nie, layan pic2 terkini aimy...


ini dia birthday girl..walaupun xsht tetap aktif dan cergas
hehehe...aimy ngan muka takutnya..kena posing sesorang

aimy dh xduduk senang..hehehehehe

persiapan yg ala kadar..janji meletopppp

heheheheh aimy2, dh mula nk buat perangai la tu, dh ngantuk

papa dan mama harap aimy jadi anak yg solehah dan anak yg bijak
papa dan mama syg aimy sgt2
wasalam

9 comments:

::..daYa..:: said...

salam

selamat menyambut ulang tahun kelahiran yang pertama buat aimy

semoga menjadi anak yang baik

Yan said...

happy bufday. comei nya dia...

Umiey said...

wasalam daya, trima kasih

Umiey said...

tq k.yan..lama xjenguk umah k.yan, aimy xsht la..

zeta said...

hepy bday aimy..
moga menjadi anak yg solehah..
moga keluarga umi diberkati allah selalu..

Umiey said...

tq auntie zeta...amin

puteraduyong said...

insyaallah...semoga aimy jadi anak solehah...amin..

Fyda Rahim said...

slm.. thnx cz komen kt blog sy.
sgt2 comel bb aimy. =)

sopisTcated said...

acik doakan semoga aimy afifah menjadi anak yang cemerlang di dunia dan akhirat...amin yrb!

Related Posts with Thumbnails